torstai 10. huhtikuuta 2014

Kiire on joskus onnea ja joskus ei. Nyt se on ei.

Paino on lakannut laskemasta ja uskon, että syystä siihen kiire. Kiireiseen viikkoon on mahtunut paljon kaikenlaista kivaa, mutta kivoistakaan asioista ei jaksa nauttia, jos ei ehdi syödä, liikkua eikä nukkua. Huominen menee tässä show'ssa vielä, mutta lauantai aamuna painun lenkille.

Mitä viikkooni sitten mahtuu?

Maanantaina kävin aamulla salilla. Rahkat vedin taas pukkarissa ja hymy oli korvissa.


Tangle teezer on muuten parasta mitä mun hiuksille voi olla. Karhea, kuiva ja paksu tukkani ei asetu vaikka kuinka käytän hoitavia aineita, öljyä, käyn kampaajalla tms. Mutta sitten tuli tangle teezer - yhtäkkiä hiukseni ovat kauniit, kiiltävät, hyvinvoivat ja vain harjaa vaihtamalla tämä muutos! Suosittelen siis lämpimästi.





Tiistaina olin 16 tuntia pimiössä. Sain tehtyä viisi isoa kuvaa itsestäni. Kyllä itsestäni ja koko oli 50 cm x n.80 cm. Aluksi niitä oli vaikea karsoa, mutta nyt ne näyttää omaan silmään ihanilta ja kauniilta. Lempeä katse on taito, mitä kannattaa harjoittaa. Olin pimiössä tästä syystä: http://www.voimauttavavalokuva.net/menetelma.htm


Ensin leikataan paperi


Sitten valotetaan negasta kuva paperiin.


Sitten juoksutetaan kuva mustan pussin sisällä kainalossa pimeään huoneeseen ja syötetään se hassuin koneeseen, josta kuva tulee ulos täydellisenä 4 minuutin päästä.



Hieno päivä oli tiistai. Mukana oli järjetön määrä purnukoita täynnä eväitä ja niinpä maanantain lisäksi tiistai onnistui kiireestä huolimatta kuntoprojektin osalta täydellisesti.

Keskiviikkona olin työreissulla Tampereella. Ruokailut meni ihan höpöksi, suklaatakin tuli tungettua suuhun ja vettä unohdin juoda tarpeeksi. Illalla väsytti ja nukuin kotitreenin sijaan.
Tänään sitten harmitti eilinen ja lounaaksi söin riisiä ja rasvaisia kananpaloja.


Voi onneton minä. Harmittaa, olo on huono ja käyn pään sisäistä taistelua siitä, että huomisen jälkeen kaikki on toisin. Huomenna on töissä sellainen päivä, että en pysty treenaamaan, enkä eväitä syömään ja muutenkin stressihormoonitaso on varmasti koholla.

Onneksi tänään pääsin kuitenkin ripsihuoltoon. Käyn Salon Startsissa, jossa ihana Evelin laittaa silmäni säihkymään! 



Olin todella sen tarpeessa - vai mitä sanot näistä kuvista? 

Ennen:

Jälkeen:
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti