tiistai 1. huhtikuuta 2014

Perusonni ja peruspäivä.

Tänään kello näytti 05.20, kun nousin sängystä. Hampaiden pesun, pukemisen ja parin vesilasin jälkeen juoksin bussiin. Bussissa selailin päivän uutisotsikot.

Olin siis matkalla salille. Helsingin keskusta on minusta parhaimmillaan kesäaamuina. Kesäaamuina, jolloin lokit kirkuvat ja satunnaiset kulkijat hymyilevät toisilleen. Tämän aamun fiiliksissä oli jotain samaa. Heräävä kaupunki on mielestäni valloittava.




Olin ensin ajatellut tekeväni perus salitreenin, mutta muutinkin mieltäni. Tämän aamun fiiliksiin sopi itsensä haastaminen aerobisessa urheilutuokiossa. 50 minuuttia crosstrainerilla oli minulle haaste.  Hymyssä suin, hiki päässä "tamppasin" menemään ja jaksoin kuin jaksoinkin! Tämän jälkeen 
palkitsin itseni aamusaunalla ja eilen illalla valmistetulla smoothieaamupalalla.



Olen hulluna purkkeihin, puteleihin, purnukoihin, tökötteihin ja siksi tämä miedon tuoksuinen ja NOPEASTI imeytyvä uusi vartalovoide on aivan mielettömän ihana.



Kotimatkalla yllätyin todella, nimittäin satoi lunta. 
Olikohan yläkerrassa hieman aprillimieltä? 





Kotona päivälliseksi kesäkurpitsaa, sipulia ja broilerin jauhelihaa maustettuna valkosipuliöljyllä, smoked tabascolla ja reajuustolla. Hyvää oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti